Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ελευθερίου Βενιζέλου 156  (4ος όροφος)

                                                           www.http://enosi-kallitheas.blogspot.com 

                                                           E-mail: enosikallitheas@gmail.com


Αγαπητοί γονείς, 


Η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς έφτασε.

Μια μέρα χαράς ειδικά για τα παιδιά που πηγαίνουν πρώτη φορά στο σχολείο

Σε όλα τα παιδιά της χώρας μας και τους εκπαιδευτικούς ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά!


Η χώρα μας μετά την κακοκαιρία που μας έπληξε μετρά τις πληγές της. Είναι πολλά τα σχολεία που δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν και να υποδεχθούν τους μαθητές τους.  Στεκόμαστε δίπλα τους και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε και να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά και τις οικογένειές τους.


Με την νέα σχολική χρονιά θέτουμε νέους στόχους και πλάθουμε νέα οράματα! Μέσα από τις σχολικές τάξεις και με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους ευχόμαστε τα παιδιά μας να αναπτύξουν πνευματική καλλιέργεια, δημοκρατική συνείδηση, γνώση και κριτική σκέψη. Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί πάντα μια αφετηρία προσδοκιών και στόχων για ένα καλύτερο αύριο! Ευχόμαστε ολόψυχα τα σχολεία της πόλης μας να είναι ασφαλή και να δίνουν ουσιαστική μόρφωση στα παιδιά μας.

Το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και στους γονείς και όλοι μαζί προσπαθούμε να καταφέρουμε να έχουμε σύγχρονα σχολεία αντάξια της εποχής μας .


Η νέα σχολική χρονιά δυστυχώς ξεκινά με τα σχολεία της πόλης μας να βρίσκονται στην ίδια και ίσως σε χειρότερη κατάσταση από την κατάσταση που τα άφησαν παιδιά και εκπαιδευτικοί τον Ιούνιο. 

Έργα μόνο βιτρίνας και ουσία καμία. 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων έχει χτυπήσει το καμπανάκι αρκετές φορές, όμως τα αυτιά της Δημοτικής αρχής είναι ερμητικά κλειστά.!

Καμία μέχρι τώρα συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας. 

Καμία απάντηση στα ερωτήματά μας! 


Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος, Ο Γεν. Γραμματέας,    



Βασιλική Κολυβίρα Δημήτριος Σούνδιας