Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα : «Η γονεϊκότητα σήμερα»


 Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δ΄ Αθήνας, δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, και τις Ενώσεις Γονέων Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Καλλιθέας, Μοσχάτου–Ταύρου, Νέας Σμύρνης και  Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της υποστήριξης της σχολικής κοινότητας, συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο  διαδικτυακό Σεμινάριο, με θέμα:

 

«Η ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ».


Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και στα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, και βεβαίως, στους γονείς και κηδεμόνες όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας. 

Θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Απριλίουκατά τις ώρες 18:30-20:30μέσω της πλατφόρμας Webex Events.

Προσκεκλημένη ομιλήτρια, η κα Ελένη Λαζαράτου, Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής, Α΄ Ψυχιατρική Κλινική, Ιατρική Σχολή , ΕΚΠΑ.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο https://forms.gle/cD4ZedodnnLJPXTB7 έως και τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 (σε περίπτωση που η φόρμα δεν ανοίγει, αντιγράψτε το url του συνδέσμου και επικολλήστε το στη γραμμή διεύθυνσης στον φυλλομετρητή σας).

 Στη φόρμα αίτησης συμμετοχής παρέχεται η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων/σημείων προβληματισμού (1-3) που εμπίπτουν στη θεματική της ενημέρωσης, προς απάντηση από την εισηγήτρια.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ειδοποιηθούν προσωπικά για τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα WEBEX όπου θα διεξαχθεί η ενημερωτική συνάντηση, μέσω email.

Η παρακολούθηση είναι προαιρετική και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.