Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ


Αξιότιμα μέλη συλλόγων γονέων Καλλιθέας
Αξιότιμοι συνδημότες

-      Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας έχει ενημερώσει εγγράφως, από 20 Σεπτεμβρίου 2019, το Δήμο Καλλιθέας, όλες τις Δημοτικές  Παρατάξεις του Δήμου μας, Δημάρχους γειτονικών Δήμων καθώς και τις Ενώσεις Γονέων Όμορων Δήμων, την Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής, το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων, με έγγραφη επιστολή της όπου πληροφορεί για την επιλογή την διοίκησης του νοσοκομείου Παίδων να μην στελεχώσει περαιτέρω το παράρτημα του νοσοκομείου Παίδων επί της λεωφόρου Συγγρού με αποτέλεσμα να το οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμό του.
-      Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 η Πρόεδρος της Ένωσης συλλόγων γονέων Καλλιθέας και Δημοτική Σύμβουλος Κα Ευσεβία Κοσμίδου τοποθετήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της υποστελέχωσης του παραρτήματος Παίδων.
-      Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 ακολούθησε ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπου ο Δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Δημήτρης Κάρναβος και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας μέσω της Προέδρου της, Ευσεβίας Κοσμίδου, παραχώρησαν συνέντευξη στην εφημερίδα, αναφερόμενοι στο μείζον θέμα της υποστελέχωσης-κλείσιμο του παραρτήματος Παίδων επί της Λεωφόρου Συγγρού.
-      Η Ένωση συλλόγων γονέων Καλλιθέας παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και σας καλούμε όλους σε εγρήγορση και ενεργοποίηση, καθώς το θέμα αφορά χιλιάδες οικογένειες.

«ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ»

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος 
Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου
Η Γεν. Γραμματέας
Βασιλική Κολυβίρα

Τοποθέτηση της Προέδρου της Ένωσης γονέων Καλλιθέας και δημοτικής συμβούλου Κας Ευσεβίας Κοσμίδου στο δημοτικό συμβούλιο 24/10/2019

Δημοσίευμα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» 16/01/2020

Δημοσίευμα της ηλεκρονικής εφημερίδας reporterkallitheas.gr την 03/10/2019