Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση με το σωματείο "Θησέας"

 



Αγαπητοί γονείς,

Την Τετάρτη 13/12/23 σε αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος του Αγ. Νικολάου και ώρα 18:00 -20:00 η Ένωση γονέων Καλλιθέας σας προσκαλεί στην συνάντηση γονέων των σχολείων του δήμου μας με την θεραπευτική ομάδα του Σωματείου "ΘΗΣΕΑΣ" που λειτουργεί ως κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.
Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να ευαισθητοποιήσει τους νέους μας και να παράσχει πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις προκλήσεις που σχετίζονται με τον εθισμό στα ναρκωτικά. Σε συνεργασία με το σωματείο "ΘΗΣΕΑΣ" , στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που προωθεί την κατανόηση, την πρόληψη και αποτελεσματικές στρατηγικές παρέμβασης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκπρόσωποι του συλλόγου θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους, ρίχνοντας φως στα σημάδια, τους κινδύνους και τις συνέπειες του εθισμού και των εξαρτήσεων. Θα συζητήσουν επίσης τους διαθέσιμους πόρους και τα συστήματα υποστήριξης που μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς και τους κηδεμόνες στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος στον Δήμο μας.
Πιστεύουμε ότι συμμετέχοντας σε ανοιχτές συζητήσεις, μπορούμε να εργαστούμε συλλογικά για τη διασφάλιση της ευημερίας των παιδιών μας. Αυτή η συνάντηση θα δώσει την ευκαιρία στους γονείς και τους κηδεμόνες να κάνουν ερωτήσεις, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να πλοηγηθούμε μαζί σε αυτό το περίπλοκο ζήτημα. Η συνάντηση αυτή θα είναι η αρχή για να ξεκινήσει ένα δεύτερος κύκλος αυτή την φορά σε κάθε σχολείο με την συνεργασία των συλλόγων.
Παρακαλούμε την παρουσία σας στην προτεινόμενη συνάντηση γονέων με την θεραπευτική ομάδα του Σωματείου "ΘΗΣΕΑΣ". Η ενεργή συμμετοχή και η υποστήριξή σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας. Μαζί, μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές των παιδιών μας και να συμβάλλουμε σε μια πιο υγιή και ασφαλή κοινότητα.
Ανυπομονούμε για την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτή τη σημαντική συζήτηση.