Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας συμμετείχε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στην απολογιστική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής όπου ανήκουν όλες οι ενώσεις που βρίσκονται στα όρια του νομού Αττικής. 
Στη συνέλευση παρευρέθηκαν από την Ένωσή μας, η Πρόεδρος Ευσεβία Κοσμίδου, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαργυρίου, η Γεν. Γραμματέας Βασιλική Κολυβίρα, ο Ειδικός Γραμματέας Νάσος Πρέντζας και η Ιωάννα Καραμάνου, άπαντες εκλεγμένοι εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία γονέων Αττικής.
Στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση η Ένωσή μας νομιμοποιήθηκε σε σύνολο 52 ενώσεων στην Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής ορίστηκαν για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019. 
Η Ένωσή μας βρίσκεται πάντα κοντά στους συλλόγους γονέων και συμμετέχει ενεργά στα θέματα που αφορούν την Παιδεία και τους μαθητές για ένα σύγχρονο, χωρίς διακρίσεις σχολείο που θα διαμορφώνει νέους ανθρώπους με ολόπλευρη και υψηλού επιπέδου μόρφωση.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ευσεβία Κοσμίδου
Η Γεν. Γραμματέας
Βασιλική Κολυβίρα