Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΣΕΜΙΜΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ «ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ»


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στο Ίδρυμα Ευγενίδου η ΗΜΕΡΙΔΑ του επαγγελματικού προσανατολισμού που υποστηρίχθηκε από την Ένωσή μας με θέμα: «ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ: απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία»  και εισηγητές τους Ελένη Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγο, Δημήτρη Μπουραντά, Πρύτανη του New York College, τ. Καθηγητή Μάνατζμεντ & Ανθρώπινων πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Συγγραφέα και Νίκο Δεμερτζή Σύμβουλο Σταδιοδρομίας. 
Η Ημερίδα πλαισιώθηκε με υπέροχη μουσική παρέμβαση. από τις χορωδίες ενηλίκων του Δήμου Καλλιθέας και των 3ου και 13ου Δημοτικών Σχολείων Ν. Σμύρνης. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ορέστης Μπαζός, Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.
 Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στο 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, στον κύριο Δεμερτζή Δεμερτζής Νίκος και στο σύλλογο γονέων του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας.
 Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας βρίσκεται πάντα κοντά στους συλλόγους, τους γονείς & τα παιδιά, ενδιαφέρεται, στηρίζει, βοηθά τις δράσεις που προάγουν την γνώση, την έρευνα, τη δημιουργικότητα, τη μάθηση και τις τέχνες.