Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ημερίδα με θέμα «Η εξάπλωση των ναρκωτικών και άλλων εξαρτήσεων στις νεαρές ηλικίες».

Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή γονέων, η Ένωσή μας πραγματοποίησε ημερίδα την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Καλλιθέας όπου οι ομιλητές, κυρία Όλγα Μουτεσίδου (Ψυχολόγος) και κύριος Φώτης Ζεέρης (Πτυχιούχος Νομικής), αναφέρθηκαν  στην εξάπλωση των ναρκωτικών και άλλων εξαρτήσεων στις νεαρές ηλικίες.  
Παρόντες από το Δ.Σ. της Ένωσης ήταν η κυρία Βούλα Κοσμίδου (Πρόεδρος) ο κύριος Γιάννης Παπαργυρίου (Αντιπρόεδρος) ο κύριος Κώστας Γκιολές (Γεν. Γραμματέας) η κυρία Νανά Ιορδανίδου (Ειδ. Γραμματέας) ο κύριος Μπάμπης Γιώτας (Ταμίας) καθώς και τα μέλη κυρία Βάσω Κολυβίρα και κυρία Αθηνά Καραλίδου.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κύριος Γεώργιος Κουτσογιάννης απευθύνοντας χαιρετισμό, η Πρόεδρος της ΔΑΕΚ κυρία Κορίνα Δαμουλιάνου, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής κυρία Στέλλα Βαλαβάνη, μέλη γονέων από συλλόγους γονέων Καλλιθέας, μέλη της ΕΝΕΟΝ και της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΥΜΕΡΑ, μέλη του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας, μέλη από το Λαϊκό Φροντιστήριο Καλλιθέας καθώς και η κυρία Αναστασία Κουκοπούλου Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια από το Συμβουλευτικό Σταθμό για την εξάρτηση από το Αλκοόλ του σωματείου ΘΗΣΕΑΣ Δήμου Καλλιθέας όπου ζήτησε το λόγο και τοποθετήθηκε  σχετικά.
Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών υπήρξαν τοποθετήσεις, σκέψεις, προβληματισμοί από τους γονείς και ακολούθησε διάλογος.