Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Συνάντηση μελών Δ.Σ. με διοίκηση Δήμου Καλλιθέας

Αξιότιμα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων Καλλιθέας
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο δημαρχείο της Καλλιθέας συνάντηση της διοίκησης του Δήμου με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς διοίκησης του Δήμου ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Μανώλης Κωστάκης, ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κώστας Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Κουτσογιάννης.
Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας πήραν μέρος στη συνάντηση η πρόεδρος Βούλα Κοσμίδου, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαργυρίου, ο γενικός γραμματέας Κώστας Γκιολές, ο ταμίας Μπάμπης Γιώτας, η ειδική γραμματέας Νανά Ιορδανίδου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. Βασιλική Κολυβίρα και Αθηνά Καραλίδου.
Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση από την πλευρά της Ένωσης τα θέματα που είχαν συλλεχθεί τις δυο τελευταίες εβδομάδες από τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.
Το Δ.Σ. της Ένωσης ζήτησε από τη διοίκηση του Δήμου να προηγηθούν και να λυθούν τα θέματα των σχολείων που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών στις σχολικές μονάδες.
Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την επίλυση προβλημάτων στις σχολικές μονάδες καθώς και συμφωνία από τις δυο πλευρές για την ενεργοποίηση των Συλλόγων Γονέων στις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου.
Καλλιθέα 1/2/2018
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος 
Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου
Ο Γεν. Γραμματέας
Κώστας Γκιολές